Home

 

 

 BIYOMAP! Bekijk het filmpje

 

 

 

 

 

 


                                                                    

Gouden Kans 2010 - Biyomap van Syntens op Video.

 

 

 

BIYOMAP genomineerd voor Gouden Kans 2010

Innovatief milieuvriendelijke verpakking voor schilderijen als vervanger voor bubbelplastic.

 

Amsterdam, 13 september 2010 - BIYOMAP is genomineerd voor de Gouden Kans 2010, dé prijs voor de meest innovatieve ondernemer in Noord-Holland. Het Kansenkanon kende BIYOMAP deze nominatie toe voor deze herbruikbare, milieuvriendelijke schilderij verpakking als alternatief voor het milieubelastende bubbelplastic.  

 

De Biyomap is een nieuwe milieuvriendelijke verpakking voor schilderijen, ontwikkeld door BIYOMAP BV. Deze map vervangt het milieubelastende bubbelplastic om kunst in op te bergen en te transporteren. Jaarlijks worden in de kunstwereld 150.000 rollen bubbelplastic gebruikt en weggegooid. De Biyomap is gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal en volledig te recyclen. Daarnaast is de map ademend, waterafstotend en zuurstofvrij en kostenbesparend.

 

Spannende finale

De innovatie is beoordeeld op originaliteit, mate van vernieuwing, kansrijkheid en de manier waarop de onderneming zich op de kaart weet te zetten met de innovatie.  Met een elevator pitch laat BIYOMAP  zien wat de succesfactor is en wat het bedrijf onderscheidend maakt van de rest. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar.  Er is ook een publieksprijs. 

 

Gouden Kans

De Gouden Kans is de innovatieprijs van het Kansenkanon. Met het Kansenkanon stimuleren Syntens, provincie Noord-Holland, gemeente Amsterdam en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, Noord-Hollandse MKB'ers om innovatiekansen te zien en te grijpen.^ Naar boven